loading
Ik ben beschikbaar voor freelance

Heya, ik benLars van Duijkeren

opper logo

Opper houdt je een spiegel voor en helpt jouw bedrijf te verbeteren in het digitale domein. We bepalen een goede digitale strategie voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Samen verkennen we waar jullie nu staan, waar jullie heen willen en wij begeleiden het traject om daar te komen. Wij ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren.

Zo presenteert het webbureau Opper zichzelf, en ik kan het weten, want ik werk er sinds de oprichting van het bedrijf als developer. Begin 2018 zijn we met het hele bedrijf in een vliegtuig gestapt en op een werk -en pleziervakantie gegaan in Singapore, Bali en Sumatra. Tijdens deze vakantie ben ik begonnen met de bouw van de nieuwe website voor Opper.

Ontwikkeling

Er was al een eerste versie van het design opgezet en aangezien we er voor kozen te gaan werken met het Vue framework had ik zat richtlijnen voor de eerste tientallen ontwikkeluren. Dit was het eerste project waarbij ik werkte met Vue, dus ik greep de kans om hierover te leren met twee handen aan. Samen met de back end developer bij Opper hebben we een prachtige website opgezet. Aan het einde van de zomer van 2018 is de website live gegaan. Aan de achterkant hangt WordPress, om het aanpassen van content simpel en snel te houden.

about op de nieuwe website voor opper

Doel

Opper.nl wordt gebruikt voor de digitale representatie van het webbureau. Het portfolio staat online, waar potentiƫle klanten kunnen zien wat Opper ze te bieden kan hebben, maar ook een aanvraag doen, de medewerkers beter leren kennen of simpelweg door het blog heenbladeren is mogelijk.

Reflectie

Ik ben trots op wat we hebben opgeleverd, niet alleen aan de voorkant, maar ook aan de achterkant van de website. Alle pagina's zijn strak opgezet en gemakkelijk aan te passen, mede door de Vue integratie.

We houden de Opper website zowel aan de voorkant, als aan de achterkant goed bij.

De nieuwe website voor opper