loading
Ik ben beschikbaar voor freelance

Heya, ik benLars van Duijkeren

Logo nestle

Een van de grootste partners van Ganda was Nestlé. Bijna alle nieuwe websites en campagnes in Nederland werden in de afgelopen jaren door ons gebouwd. Ik heb meegewerkt aan een aantal grote klussen. Goede tijdmanagement was een must, want deze opdrachten hadden hele harde deadlines en waren bijzonder groot. Samenwerken met Nestlé verliep over het algemeen goed. Dit was voor de klant dan ook genoeg reden om ons nieuwe klussen te blijven geven. Hieronder volgt een lijstje met de noemenswaardige klussen waar ik veel voor heb ik gedaan. 

Garden Gourmet

Garden gourmet, maker en leverancier van vegetarische en veganistische alternatieven voor vlees was voorheen bekend als Tivall. Wij ondersteunden hun brand switch naar Garden Gourmet met een website die we van de grond aan aan bouwden. Het hele traject werd door ons geleid. Van het ontwerp tot de ontwikkeling. De website werd voor meerdere landen binnen de EU gebouwd, met hier en daar kleine verschillen. Een sterk platform dat goed uitgebreid kon worden was dus een must. Dit is ons goed gelukt en de sites van Garden gourmet krijgt dagelijks duizenden bezoekers.

Garden gourmet site

Maggi

Het bouwen van de website van Maggi was al begonnen toen ik bij Ganda begon te werken. Ik heb dus alleen de tweede helft meegekregen.Toch heb ik de gehad mijn steentje bij te dragen aan een aantal mooie elementen op de site. De matige samenwerking met een extern bedrijf maakte de ontwikkeling voor ons geregeld lastig, dus ondersteundend project management en flexibiliteit waren cruciaal.

De website van Maggi is uiteindelijk bijzonder slim en prachtig geworden.

Garden gourmet site