loading
Ik ben beschikbaar voor freelance

Heya, ik benLars van Duijkeren

mijnpil logo
Goed nieuws: voor je anticonceptiemiddel hoef je niet meer langs de apotheek. De pil bijvoorbeeld, bestel je nu veilig online. Via MijnPil.nu haal je eenvoudig en zonder verzendkosten jouw anticonceptiemiddel in huis.

We zijn met Opper in samenwerking getreden met de oprichters van Mijnpil.nu. Voor de nieuwe website voor mijnpil hebben we hun volledige huisstijl op de schop genomen. De webshop is gebouwd op het ijzersterke Woocommerce platform en volledig custom. Aangezien het verplicht is om klanten zich te laten verifiĆ«ren voordat ze online anticonceptie mogen bestellen is door Opper ook een verificatietool gebouwd. Deze maakt het uploaden van foto’s gemakkelijk voor de klant. Mijn rol in het traject bestond voornamelijk uit front -en backend development. Ook ondersteunde ik de junior developer gedurende de loop van de klus.

De nieuwe website voor mijnpil

Een website is nooit af en daarom zijn we na het ontwikkelen van de nieuwe website voor mijnpil niet gestopt met het bouwtraject. We werken wekelijks nog aan nieuwe functionaliteiten en schaven geregeld bij aan het huidige ontwerp. Zo zorgen we dat de site altijd up to date blijft met de laatste trends en wensen van de klant.

De opdrachtgever kwam geregeld bij ons langs op kantoor. Dit stimuleren wij bij al onze klanten, omdat dat leidt tot een directe en prettige samenwerking.