loading
Ik ben beschikbaar voor freelance

Heya, ik benLars van Duijkeren

Bij Cordaan helpen we iedereen, van jong tot oud, die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig heeft. Als u bent aangewezen op verzorging en verpleging, als u een verstandelijke beperking heeft of als u met chronische psychische problemen kampt. Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven. Liefst thuis, in uw eigen omgeving. En als dat niet kan, in een omgeving waar u zich veilig voelt.

In samenwerking met het designbureau In60seconds hebben we in 2018 het jaarbeeld voor de zorggroep Cordaan opgezet. In dit geval hebben we niet het design bij Opper laten maken. Gelukkig konden we goed aan de slag met het ontwerp dat In60seconds aanleverde. We hebben dit project relatief snel op kunnen leveren en de feedback van zowel Cordaan als het ontwerpbureau was bijzonder positief.

Het jaarverslag van Cordaan bewijst dat een minimalistisch ontwerp spijkers met koppen kan slaan. De designers maken gebruik van een strakke, professionele stijl met speelse elementen in de animaties. Zo draaien kaartjes om als er op wordt geklikt en heeft elk ondewerp zijn eigen kleurenpalet.

Zowel Opper als In60Seconds is na het maken van dit jaarbeeld geinteresseerd in verdere samenwerkingen.