loading
Ik ben beschikbaar voor freelance

Heya, ik benLars van Duijkeren

Geen nieuws is goed nieuws, toch?

Pak de champagne en de crackers met zalm er maar bij, want het is feest in huize van Duijkeren. Ik pak even de ruimte om smoesjes te geven waarom het zo lang heeft moeten duren en ik beantwoord de vraag: wie is Lars?

Kom maar door met die smoesjes

Mijn website staat eindelijk live. Het is een oud gegeven dat de beste timmerlui vaak thuis een gammele uitbouw hebben, loodgieters elke avond in hun badkamer een lekkende douche aantreffen en kappers rondlopen met onverzorgde krullen. Zo willen webbouwers hun eigen website er nog wel eens bij in laten schieten. Ik heb mij daar in elk geval schuldig aan gemaakt door pas na jaren in dit vakgebied te hebben gewerkt, aandacht te schenken aan mijn eigen digitale voetafdruk. Aan het einde van de zomer van 2018 heb ik besloten mijn pagina op te zetten, wat ook leidt tot het antwoord op de vraag ‘waar zijn al die blog artikelen dan?’. De site is simpelweg nog dusdanig nieuw dat ik niet de tijd heb gehad om deze pagina te vullen. Kom over een paar weken zeker nog eens terug, want dan is hier ongetwijfeld meer nieuws te vinden. De artikelen zullen alles bevatten waar ik mijn hart over wil luchten, dus verwacht niet dat het enkel over web development zal gaan, al zal ik het onderwerp ook zeker niet mijden.

En wie ben je eigenlijk?

Om dan toch maar een korte introductie te doen, ik ben Lars van Duijkeren. Een heus 90s kid. Ik haal veel plezier uit het ontwerpen en bouwen van websites en uit het vinden van creatieve oplossingen voor het probleem van de opdrachtgever. Ik werk als full stack developer bij Opper in Amsterdam met een aantal heren die eerst vrienden en daarna collega’s zijn. Ook de site van Opper staat overigens net live, kijk er hier vooral even naar! Naast mijn werk bij Opper neem ik ook freelance klussen aan.

Ik tik echter niet de gehele dag op toetsenborden. In mijn vrije tijd vind je me in een sportschool, op een longboard of motor, met speelkaarten in de hand of in vol ornaat op een airsoft veld.

Sta je eigenlijk nu al te trappelen om mij wat beter te leren kennen, schroom dan niet om contact met me op te nemen.

  • Deel dit