loading
Ik ben beschikbaar voor freelance

Heya, ik benLars van Duijkeren

De Lars in kwestie

Ik ben een full stack developer uit Amsterdam, maar daar houdt de pret niet op. Ik heb een dusdanig brede interesse dat ik bijna alle takken die bij webdesign horen graag ontdek en uitoefen.

Al direct vanaf het begin van mijn carrière in de wijde wereld van web development werk ik nauw samen met opdrachtgevers, project managers, designers en medeontwikkelaars om creatieve oplossingen te realiseren. Opereren in teamverband is voor mij dus een tweede natuur, maar ook zelfstandig klaar ik met enthousiasme de klus.

Mijn werkervaring met zowel grote corporaties (ik noem een Nestlé en Microsoft) en kleinere bedrijven, webshops en start-ups heeft me gekneed tot een een pragmatische en oplossingsgerichte webbouwer. Lees meer over mijn werk in mijn portfolio.

Download CV


Naam : Lars van Duijkeren
Adres :Amsterdam, Nederland
Email : Larsvanduijkeren@gmail.com
Telefoon :+316 465 71 385
Interesse : Freelance
Talen :Nederlands, Engels

Skills

90%
80%
95%
85%
100%

Werkervaring

Full stack developer @ Opper Amsterdam

Huidig

Met heel veel plezier kan ik zeggen onderdeel uit te maken van Opper. Dit is een jong webbureau op de Herengracht in Amsterdam dat enkel bestaat uit mensen met passie voor hun vak. We trekken nauw met de klanten op, om een zo goed mogelijk eindproduct voor ze op te leveren. Ik werk hier als full stack developer. Vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zijn de voornaamste thema's bij Opper. We dragen allemaal met trots onze taken. Dat er een constante stroom aan slappe grapjes over de tafel wordt gespuwd nemen we maar voor lief.

Full stack developer @ Freelance

Huidig

Aangezien ik mijn vak graag uitvoer neem ik in mijn vrije tijd ook freelance werk aan. Mijn ervaring met tientallen projecten, sites en applicaties maakt me een webbouwer met een brede kennis. Mijn pragmatische, maar gezellige aanpak maakt mij volgens eerdere klanten zeer prettig en professioneel in de samenwerking. 

Front end developer @ Noise

Na de fusie tussen Ganda en Noise bleef ik nog enige tijd aan als developer. Ik viel onder de No Protocol tak van Noise en werkte daar als de enige webbouwer van Ganda aan heel veel projecten tegelijk. Tijdmanagement is het sleutelwoord dat ik onthoud van mijn periode bij No Protocol. Ik werkte hard om alle klussen in goede banen te leiden. 

Front end developer @ Ganda

Aangezien ik tijdens mijn stage zo'n fijne tijd had gehad bij Ganda en nog helemaal niet het gevoel had daar uitgeleerd te zijn zei ik graag ja toen de baas van Ganda mij een baan als front end developer aanbood. In de periode na mijn stage kreeg ik veel verantwoordelijkheden en bloeide ik uit tot een betrouwbare en hard werkende webbouwer. Ik ging mee naar gesprekken met klanten, droeg de developmenttak van veel projecten en werkte nauw samen met alle takken van het bedrijf.

Stagiair @ Ganda

Ik begon mijn stage bij Ganda twee maanden nadat ik via via binnen had weten te komen bij het reclamebureau op de herengracht in Amsterdam. De stage duurde een half jaar en ik heb in die periode veel geleerd van, voornamelijk, mijn stagebegeleider. Ik toonde hier mijn interesse in front end development en leerde daar dan ook het meeste over. Na een paar weken mocht ik inzitten bij gesprekken met klanten en na een maand kreeg ik mijn eerste eigen klus. 

Opleidingen

ICT Bachelor @ Amsterdam University of Applied Sciences

Ik ben op dit moment bezig met mijn bachelor game development aan de Hogeschool van Amsterdam. Dit doe ik in deeltijd, om het goed te kunnen combineren met mijn werk bij Opper en de freelance klussen. Ik verwacht in 2019 de titel 'Bachelor of ICT' eigen te maken

ICT Propedeuse @ Amsterdam University of Applied Sciences

Na mijn avonturen op de middelbare school was het tijd voor een fatsoenlijke opleiding. Ik koos uiteindelijk voor game development aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier heb ik zelfstandig en in teamverband (en conform SCRUM) gewerkt aan zeker een dozijn aan projecten. 

HAVO @ Helen Parkhurst

Heel wat jaren geleden toen ik nog enkel een ventje was, leefde op energy drinks en euroshopper cholocade van de Albert Heijn, en beduidend meer interesse had in de gymzalen dan de klaslokalen was ik te vinden op het Helen Parkhurst college in Almere. Tijdens mijn periode hier groeide ik ook uit van stagiair bij de technische groep tot teamleider. Ik verzorgde met zes andere jongens de theatertechniek voor feesten, concerten, gala's en meer.